Domino’s Pizza Roermond geopend

Datum: november 20, 2012

Domino’s Pizza Nederland heeft de deuren van een nieuwe vestiging in Roermond aan het Stationsplein 14 geopend. De franchisenemer Hakan Kasmer en zijn team staan te popelen om verse handgemaakte pizza’s en pasta’s aan de inwoners van Roermond te gaan leveren. Hakan Kasmer en zijn team hebben er enorm zin in. Het is de eerste Domino’s Pizza vestiging voor Hakan. “Ondanks dat ik en mijn team goed voorbereid zijn, vind ik het erg spannend”, aldus Hakan. “Wij zijn er helemaal klaar voor en hopen dan ook dat iedereen uit Roermond kennis met ons komt maken.”

Domino’s Pizza is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft momenteel 125 vestigingen. Domino’s Pizza heeft wereldwijd ondertussen 10.000 vestigingen in meer dan 60 landen. Domino’s Pizza mag zich met trots marktleider noemen. Want met het grootste delivery systeem bezorgen ze meer dan vijf miljoen pizza’s per dag. Daarnaast hebben ze meer dan 130 winkels in de Benelux.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#dominospizza

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.