Domino’s Pizza opent 162e vestiging

Datum: maart 23, 2015

In februari 2015 heeft Domino’s Pizza de 162e vestiging in Nederland geopend. Sinds de opening van de eerste vestiging in 1989 in Breda is Domino’s Pizza uitgegroeid tot marktleider in de Nederlandse markt. Wereldwijd zijn er inmiddels ruim 1200 vestigingen waar jaarlijks meer dan 90 miljoen pizza’s verkocht worden.

Het afgelopen jaar heeft Domino’s Pizza 20 nieuwe vestigingen geopend en ook het komende jaar is er de ambitie om deze groei voort te zetten. Naast de opening van traditionele bezorg- en afhaal vestigingen zal er ook een tweede concept gelanceerd worden voor het verkopen van de pizza’s, namelijk het Domino’s Pizza Slice Store concept. Binnen dit concept zijn de vers bereide pizza’s direct en ter plaatse te consumeren. De eerste Slice Store vestiging in Nederland zal medio april geopend worden in Dordrecht.

Voor de uitbreiding van het aantal vestigingen alsmede de relocering van bestaande vestigingen werkt Domino’s Pizza samen met PDJ Vastgoed. Mede door het advies en de begeleiding van PDJ Vastgoed gedurende de expansie van vestigingslocaties heeft Domino’s Pizza de groei van de afgelopen jaren gerealiseerd.

De ambitie binnen Domino’s Pizza is groot. De komende jaren zal het de expansie voortzetten tot 250 vestigingen. Om deze groeidoelstellingen te realiseren is PDJ Vastgoed landelijk op zoek naar geschikte vestigingslocaties voor Domino’s Pizza met een oppervlakte tussen de 80 – 120 m².

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.