Dominos Pizza in Valkenswaard

Datum: februari 5, 2013

Domino’s Pizza opent een nieuwe vestiging in Valkenswaard. Dit voorjaar zal de nieuwe Domino’s Pizza haar deuren openen. Een precieze datum is nog niet bekend.

Franchise formule Domino’s Pizza investeert ongeveer 250.000 euro in de nieuwe vestiging. In eerste instantie wordt het pand gehuurd voor een periode van 10 jaar. De vergunning voor de vestiging van de zaak is reeds aangevraagd bij de gemeente te Valkenswaard. Wanneer de vergunning verstrekt is zal de verbouw van de voormalige Decorette winkel plaats vinden. Naar verwachting zal de verbouw een maand in beslag nemen. Deze vestiging wordt de vijfde in de regio. Andere Domino’s Pizza vestigingen staan in Eindhoven, Veldhoven en Helmond. Domino’s Pizza is op zoek naar een geschikte kandidaat voor deze nieuwe vestiging.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#dominosfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.