Domica kiest voor reviewsysteem Klantenvertellen

Datum: maart 27, 2015

Domica is een landelijk opererende organisatie met enkele tientallen vestigingen. Actief in de bemiddeling van huur en verhuur van woningen alsmede het beheer ervan.

Vanaf februari 2015 gebruikt Domica actief het ‘Klantenvertellen-reviewsysteem’. Hierdoor ontstaat transparantie naar de consument, kunnen vestigingen worden vergeleken en kunnen meer klanten worden aangetrokken.

Ook benieuwd naar het rapportcijfer van Domica? Klik hier

Bron: Klantenvertellen.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.