Dobey en Faunaland boeken records in dierendagweekend

Datum: oktober 7, 2015

Het Werelddierendagweekend 2015 kan beschouwd worden als het meest succesvolste verkoopweekend aller tijden van Dobey en Faunaland. De Dierendag van vorig jaar was al een enorm succes, maar dit jaar werden er wederom recordomzetten geboekt. Ook liepen er vele unieke acties en waren Dobey en Faunaland dagen lang te horen via de Radio op 100% NL. Ook online was de week van Dierendag een recordweek in alle opzichten.

Het liep afgelopen Dierendagweekend storm in de Dobey en Faunaland dierenspeciaalzaken. Ondernemers profiteerden volop van de grote groepen klanten die naar de winkels kwamen om hun huisdier(en) eens extra goed te verwennen. De aanloop was deels het resultaat van een aantal succesvolle landelijke acties, waaronder radiocommercials van Dobey, Faunaland en Royal Canin die de week voor – en tijdens – het Dierendagweekend de hele dag door via de Radio op 100% NL te horen waren. Hieraan was een actie gekoppeld waarbij een jaar lang gratis dierenvoeding van Royal Canin gewonnen werd door Marin uit Amstelveen voor haar kat Nala.Dobey en Faunaland boeken records in dierendagweekend. Bron: FranchiseFormules.NL

Een andere reden voor de stormloop was de spectaculaire “Bigshopper” actie, waarbij een gratis te ontvangen Dobey of Faunaland bigshopper gevuld kon worden met producten die tegen maar liefst 25% korting afgerekend konden worden.

Om ervoor te zorgen dat de ondernemers geen NEE hoefde te verkopen in het  Werelddierendagweekend, is er door het service kantoor en hun logistiek partner Van Ree, besloten om deze ondernemers op zaterdagavond of zondagmorgen te beleveren. Ondernemers van Dobey en Faunaland die op zondag geopend waren, konden zaterdag aan het einde van de middag hun wensenlijstje doorgeven. Deze orders zijn persoonlijk afgeleverd door het team van het servicekantoor en de mensen van Van Ree.

De gehele week waarin het Dierendagweekend dit jaar viel is succesvol te noemen. Ook het aantal Facebook fans en Twitter volgers steeg enorm, met name dankzij de radiocommercials en de online acties.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.