Dobey Dierspecialist ter Avest Dierenspeciaalzaak van het Jaar

Datum: mei 4, 2014

Op zondag 4 mei 2014 werd op een zeer druk bezocht Animal Event in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek, voor de zesde keer de Dierenspeciaalzaak van het Jaar gekozen. Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Martin Gaus, heeft Dobey Dierspecialist ter Avest uit Breda verkozen tot winnaar van deze prestigieuze titel.

Afgelopen weken zijn voor deze verkiezing tientallen dierenspeciaalzaken in Nederland bezocht door een projectteam van Groenhorst College Barneveld en CAH Dronten. De familie ter Avest heeft zich kandidaat gesteld naar aanleiding van hun geheel vernieuwde winkel, welke in januari haar deuren heeft geopend. Op de Burcht 8 in het gelijknamige winkelcentrum in Breda is een compleet nieuwe winkelbeleving ontstaan die ook de jury opgevallen is. De jury benoemde bij monde van Martin Gaus de verrassende elementen. Het mooie ruime open front waardoor mensen de winkel als het ware ingezogen worden. De overzichtelijkheid van de presentaties en de strakke lijnen in winkelinrichting. Een bewuste keuze om de toonbank centraal achterin de winkel te plaatsen. De gedurfdheid om in werelden te gaan presenteren, waarbij in de presentaties de producten zeer goed uitgelicht worden. 

Bijzonder noemt de jury de combinatie van kidscorner en knaagdiereiland die mooi centraal in de winkel gerealiseerd is. Het combineren van sfeerelementen , goed ingerichte aquaria achter de toonbank en in de winkel en deDobey Dierspecialist Ter Avest uit Breda is dierenspeciaalzaak van het jaar geworden aanwezigheid van moderne digitale middelen. Alles bij elkaar maakt dit Dobey Dierspecialist ter Avest, de dierenspeciaalzaak van het jaar 2014. De jury vindt het winkelconcept verrassend en gedurfd waarbij deze dierenspeciaalzaak een voorbeeld voor de ontwikkeling in de branche is. Een dierenspeciaalzaak waar men met recht trots op mag zijn!

Met deze lovende woorden werd de prijs trots door de familie ter Avest & team in ontvangst genomen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.