Dobey Dierspecialist Haspels opent zijn deuren

Datum: december 17, 2014

Op dinsdag 16 december opent familie Haspels de deuren van hun 3e dierenspeciaalzaak “Dobey Dierspecialist Haspels”. Aan het Ella Fitzgeraldplein 195 (Winkelcentrum Terwijde) in Utrecht is de laatste weken keihard gewerkt om een prachtige nieuwe winkelbeleving te bieden aan de consument. De uitstraling is fris, modern en met strakke lijnen. In de huidige tijden speelt beleving een belangrijke rol en op ruim 100 m2 kan de consument zich onderdompelen in de diverse werelden die overzichtelijk het assortiment tonen. In de wereld Wonen kan de consument op zoek naar een kussen voor de hond of een krabmeubel voor de kat, de wereld Verwennen toont het assortiment met snacks, in de wereld Spelen & Bewegen kan geshopt worden voor bijvoorbeeld een nieuw speeltje. Door de werelden is het assortiment voor de hond, kat, knaagdier, konijn, vogel en vis duidelijk zichtbaar én vindbaar. De winkel toont het speciaal geselecteerde assortiment en daarnaast is er nog keuze uit ruim 10.000 artikelen online. Deze kan de consument direct in de winkel óf thuis bestellen en ophalen in de winkel. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook.

Naast producten kan de consument uiteraard ook in de winkel terecht voor advies & informatie over zijn of haar huisdier. Dobey dierspecialist Haspels is specialist op het gebied van huisdieren.

Dobey Dierspecialist Haspels opent zijn deuren met vele feestelijke aanbiedingen en acties.  
Volg de activiteiten van de winkel op facebook: www.facebook.com/dobeydierspecialisthaspels

Het Retailhuis in Waardenburg opent met deze nieuwe Dobey Dierspecialist winkel haar 4e nieuwe winkel binnen de Dierspecialist formule en bouwt gestaag verder aan haar winkels van de toekomst.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.