Dobey Deurne in Lifestyle Experience

Datum: september 17, 2012

In de uitzending van Lifestyle Experience op 29 en 30 september zal franchiseformule Dobey met haar vestiging in Deurne te zien zijn, dit is de winkel van Hans en Anja Steegs en werd in 2011 Dierenspeciaalzaak van het jaar. De uitzending wordt uitgezonden op RTL4 op zaterdag om 13.00 uur en op zondag om 14.20 uur. “Het programma Lifestyle Experience van RTL4 is voortdurend op zoek naar nieuwe lifestyle concepten. Zo werd ook Dobey retail benaderd met de vraag of er in de dierenspeciaalzaken branche ook dit soort vernieuwingen aanwezig zijn. Die vraag kon natuurlijk enkel met ‘Ja’ beantwoord worden”, aldus een woordvoerder van de formule.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Dobey-Deurne-in-Lifestyle-Experience.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.