Djewel Bijoux succesvol met social media

Datum: oktober 30, 2012

De combinatie van ‘clicks & bricks’ werkt goed voor Djewel Bijoux. Alle Djewel winkels maken steeds vaker gebruik van de social media om speciale klantavonden, nieuwe collecties en leuke acties aan te kondigen. Zo organiseerde Djewel Bijoux Tilburg op 22 oktober jl. haar eerste Ladies Night. Via Facebook en Twitter konden mensen zich aanmelden voor een avond vol style advies en speciale acties. En dat gebeurde in groten getale: binnen no time waren alle plaatsen gereserveerd. Voor aanmelders die net te laat waren, is er goed nieuws. Vanwege het grote succes volgt er binnenkort een nieuwe Ladies Night.

Djewel Bijoux is de modeformule voor bijoux en modeaccessoires die zich specifiek richt op kleinere plaatsen en wijkcentra van de grotere steden. De basis is een sterk en betaalbaar assortiment in combinatie met snel wisselende, modieuze collecties. Naast sieraden zijn dat ook zonnebrillen, riemen, tassen, verzamelsystemen en andere modeaccessoires.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_30_oktober_2012.htm#djewelbijoux

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.