Directeur Henk Meijer verlaat Koopplein.nl

Datum: november 21, 2016

Henk Meijer heeft 21 november jl. afscheid genomen van Koopplein.nl BV. Meijer kwam in dienst van de franchiseformule op 1 april 2009 als franchisemanager. Vanaf 1 januari 2011 werd hij medeaandeelhouder en operationeel directeur. Meijer heeft zijn aandelenpakket verkocht aan Kees-Jaap van der Kooi. Van der Kooi is sinds 2007 algemeen directeur en is door deze transactie nu enig aandeelhouder.

De vrijgevallen werkzaamheden worden verdeeld onder het management team. Ook zullen er enkele werkzaamheden worden uitbesteed. Van der Kooi: ,,Het extern laten uitvoeren van werkzaamheden bevalt heel goed en is binnen onze organisatie meer regel dan uitzondering. Deze manier van werken houdt alle partijen flexibel en scherp. Iedereen doet waar hij goed in is. Op deze wijze kun je heel eenvoudig je accenten in je bedrijfsvoering verleggen en door professionals laten uitvoeren.”

Op stoom

De plannen voor 2017 zijn ambitieus. Het profiel van de juiste franchisenemer wordt aangepast en er zullen diverse strategische samenwerkingen worden aangegaan. Er wordt samenwerking gezocht met een marketingbureau voor Koopplein-promotie in het algemeen en toepassing van social media in het bijzonder. Ook zal een volledig nieuw design van de website en een vernieuwde huisstijl worden gelanceerd.

vlnr: Kees-Jaap van der Kooi en Henk Meijer. Foto: archief Koopplein.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.