Directeur Gabri Martèl vertrekt bij Expert

Datum: december 18, 2013

Afgelopen dinsdag is bekend gemaakt dat Gabri Martèl om persoonlijke redenen en in goed overleg per 1 januari 2014 zijn functie neerlegt als Statutair directeur van Nederlandse Expert Groep. Daarmee komt na 6 jaar een einde aan een samenwerking die begon op 1 januari 2008. Over mogelijke opvolging zijn door Expert nog geen mededelingen gedaan.

Een woordvoerder van Expert antwoordt desgevraagd: “Wij betreuren dit besluit, maar respecteren het ook. De overige leden van het directieteam zullen de taken van Martèl de komende weken waarnemen, waarmee de continuïteit op korte termijn is gewaarborgd.”

Met 150 winkels in Nederland heeft Expert haar marktaandeel de laatste jaren licht zien stijgen dan wel gestabiliseerd. Dit jaar vierde de formule haar 45-jarig jubileum.

Bron: franchise+

Ondernemer worden bij Expert? Klik hier voor meer informatie

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.