Dierspecialist Haspels: oude kwaliteit, nieuwe uitstraling

Datum: mei 18, 2016

Nieuwegein heeft met ingang van vrijdag 22 april een eigen Dierspecialist gekregen. Na tien jaar Dobey Nieuwegein te zijn geweest, kiest de familie Haspels met de opening van haar vernieuwde dierenspeciaalzaak voor een beter passende naam en uitstraling.

Dierspecialist Haspels biedt het winkelend publiek een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Naast dit omvangrijke en speciaal geselecteerde winkelaanbod (130m2) heeft de nieuwe Dierspecialist ook nog eens 10.000 artikelen online in de aanbieding. Online-bestellingen kunnen in de winkel worden opgehaald, maar ook thuisbezorging behoort tot de mogelijkheden.

Dierspecialist Haspels doet er alles aan om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het ontbreekt de bezoekers aan niets. Een enthousiast team van deskundige medewerkers staat altijd met raad en daad klaar. Met de 5 Dierspecialist-zekerheden als een vanzelfsprekende garantie: deskundig advies, een verantwoord assortiment, betaalbare producten en betrokken en servicegericht personeel.

Als Dierbaar-gecertificeerd ondernemer beschikt Dierspecialist Haspels over alle wettelijk vereiste basiskennis met betrekking tot gezelschapsdieren. Het keurmerk gaat zelfs nog een stapje verder. Zo onderhoudt Dierspecialist Haspels een vaste relatie met een dierenarts die over de gezondheid van de dieren waakt, bestaat er een nauwe samenwerking met een hondenschool én beschikt de Nieuwegeinse dierenspeciaalzaak tevens over een eigen hondengedragsdeskundige.

Het Retailhuis in Waardenburg bouwt met deze nieuwe Dierspecialistwinkel verder aan haar toekomstvisie.

De formule Dierspecialist is gelieerd aan Dobey Retail BV / Faunaland Franchising B.V.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.