Derde succesvolle crowdfundcampagne De Beren Restaurants

Datum: april 26, 2016

Op 11 maart 2016 zette de snelgroeiende formule De Beren Restaurants een succesvolle crowdfundcampagne neer. Voor de overname van restaurant De Beren Spijkenisse startten ondernemers Danny Herfst en Lara van Driel met behulp van De Beren Restaurants een project op het crowdfundingplatform Collin Crowdfund. De benodigde € 355.000,- is binnen twee dagen opgehaald. Dit is het derde succesvolle crowdfundproject van De Beren Restaurants binnen 3 maanden.

Naast De Beren Spijkenisse zijn de overnames van De Beren Oosterhout en De Beren Houten binnen korte tijd volgeschreven met crowdfunding. De crowdfundcampagnes maken onderdeel uit van de succesvolle franchisestrategie van De Beren Restaurants. Hierbij krijgen startende ondernemers de kans om hun eigen restaurant bij de Beren te openen of over te nemen. Ook ervaren horeca ondernemers met een restaurant van circa 350-500m2 op een horecaplein of op een high-traffic locatie zijn welkom voor een gesprek over de voordelen van aansluiting bij De Beren Restaurants.

Ondernemers

De vestiging in Spijkenisse zal per medio maart 2016 worden overgedragen aan de nieuwe ondernemers. Zij zullen daarmee als nieuwe eigenaren verantwoordelijk zijn voor het runnen van hun De Beren Restaurant in Spijkenisse. Danny is 15 jaar chef-kok bij de restaurantketen en heeft daarnaast door de jaren heen in alle vestigingen gewerkt. Lara heeft als studente Communicatie 5 jaar bij De Beren Zwijndrecht gewerkt. Beiden ondernemers hebben veel ervaring opgebouwd en zijn goed bekend met de formule.

Over De Beren

De Beren Restaurants staat zowel voor een vriendelijke en ongedwongen sfeer als voor kwalitatief goed eten tegen een schappelijke prijs. Inmiddels geniet men bij De Beren Restaurants al ruim 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich écht thuis voelt, met vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.