Derde franchisenemer Payroll Select

Datum: februari 12, 2013

Wim Haslinghuis is als derde franchisenemer voor Payroll Select begonnen in de gemeente Westland. Eerder zijn franchisenemers in Den Haag en ’s Hertogenbosch van start gegaan.

“Na jaren gewerkt te hebben als salesmanager bij een internationaal bedrijf in chemische produkten waar ik veel ervaring heb opgedaan met personeelsvraagstukken, werd mijn interesse steeds meer gewekt door de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van payrolling. Als echte Westlander ben ik goed op de hoogte van actuele zaken die spelen in deze omgeving. Flexwerken is in deze regio al een lang ingeburgerd begrip. De keuze was dan ook snel gemaakt, toen ik in contact kwam met Payroll Select die mij de mogelijkheid bood om een eigen verkoopkantoor te starten in het Westland”, aldus Wim Haslinghuis.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#payrollselect

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.