Delivery formule burgerme opent 2e vestiging in Rotterdam

Datum: februari 25, 2016

Op 23 februari jl. opende burgerme haar tweede vestiging in Rotterdam. Na de vestiging die met name Rotterdam Oost en Capelle a/d IJssel bedient, kunnen nu ook Rotterdammers in Zuid genieten van de hamburgers, salades en fingerfood van de succesvolle delivery formule.

De vestiging in Rotterdam Zuid is de eerste die ook zitgelegenheid biedt. ‘Met Karl Jan de Willigen hebben wij een zeer ervaren franchisenemer en daarom willen wij samen met hem deze voor Nederland nieuwe variant binnen onze formule uittesten’, aldus Tim Meijers van burgerme Nederland.

In Duitsland zijn al meerdere burgerme vestigingen die een zitmogelijkheid bieden zeer succesvol. Het ligt dan ook in de rede om na de testperiode nog meer soortgelijke vestigingen met te openen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.