Délifrance terug in Bussum

Datum: februari 2, 2015

Na tien jaar afwezigheid is Délifrance terug in Bussum. Deze week is aan de Brinklaan het nieuwste Délifrance restaurant geopend. Ondernemer Armen Manutsharjan en zijn vrouw Petrovna Polozun, verwelkomen gasten in het gerenoveerde historische pand in het gezellige centrum van Bussum. De buitenkant van het restaurant verraad al het aanbod van onder andere heerlijke croissants, lekker als ontbijt. Tevens kun je hier terecht voor een smakelijke lunch met verse sap of één van de koffiespecialiteiten.

Ook in het middagmoment wordt voorzien door middel van een tableau apéritif en high wine, een selectie van Franse lekkernijen ondersteund met een glas wijn.  Voor gasten die minder tijd hebben biedt dit restaurant take-away en start het binnenkort ook met catering waarbij de broodjes na bestelling worden bezorgd. Naast de ruimeDélifrance heeft na tien jaar afwezigheid weer een restaurant in Bussum. Ondernemer Armen Manutsharjan en zijn vrouw Petrovna Polozun verwelkomen gasten in hun gerenoveerde historische pand. Bron: FranchiseFormules.NL zitgelegenheid binnen, is het in de zomer mogelijk plaats te nemen op het terras, welke gezellig is gelegen aan de winkelstraat.

Armen is al geruime tijd actief in de horeca, de droom om samen met zijn vrouw een eigen restaurant te openen is afgelopen week uitgekomen.

Délifrance Franchise Formule

Gasten kunnen al meer dan 30 jaar terecht bij de Délifrance Franchise Formule. In de loop van de jaren is het aantal verkooppunten blijven stijgen, met de opening van Délifrance Bussum komt aantal Délifrance restaurant op 65. Daarnaast vallen binnen dit internationale concept ook 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations).

Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden, gemaakt van eigen Franse graanvelden en gemalen in eigen molens. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit meel, die de basis vormt voor de Délifrance kwaliteitsproducten. Kenmerkend is dat de producten ter plekke worden afgebakken en voor het oog van de consument vers worden belegd of bereid. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange of borrel eind van de dag, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.