Délifrance opent nieuw restaurant in Zeist

Datum: maart 3, 2013

Eind februari is in Zeist een nieuw Délifrance restaurant geopend. Het restaurant is een echte aanwinst voor Zeist. Vers bereide producten van hoge kwaliteit kunnen worden genuttigd in het 60 zitplaatsen tellende restaurant. Daarnaast kan er in de zomer op het gezellige lounge buitenterras worden plaatsgenomen.

Délifrance Zeist

Deze nieuwste telg van de Délifrance Franchise Formule staat onder leiding van ondernemer Marck van Asselt. Voor deze ondernemer is het een droom die uitkomt. Marck van Asselt is afkomstig uit de horeca. Na 10 jaar begon het weer te kriebelen en opent hij zijn eigen zaak. ‘‘Délifrance, omdat ik het wiel niet opnieuw wil uitvinden en me herken in het concept.’’

De Délifrance Franchise Formule is een internationaal concept voor lunchrooms en corners. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 60 Délifrance restaurants en 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

Meer informatie

Délifrance Zeist is te vinden aan de 1e Hogeweg 11-13 in Zeist.

De openingstijden zijn maandag van 10.30 tot 17.30 uur; dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30 uur; vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Kom ook gezellig een keer langs en geniet van de producten van Délifrance!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.