Délifrance opent nieuw restaurant in Hoofddorp

Datum: december 15, 2013

Hoofddorp is een nieuw Délifrance restaurant rijker. Sinds vorige week kan er in het winkelcentrum aan het Burgemeester van Stamplein worden genoten van de producten van Délifrance.

 

Dit nieuwste restaurant van Délifrance zit in het winkelcentrum onder supermarktketen Dirk van den Broek. Het restaurant is voornamelijk gericht op het winkelende publiek. Gasten kunnen genieten van een kopje verse koffie of een heerlijke lunch. Tevens is het mogelijk om los brood te kopen voor thuisgebruik.

Het restaurant staat onder leiding van ondernemer Dirk Koppen. Hij had deze locatie al een tijd op het oog en is erg blij met de opening, een droom die uitkomt!

Délifrance Franchise Formule

Met de opening van het restaurant in Hoofddorp komt het aantal restaurants in Nederland binnen de Délifrance Franchise Formule op 67. Dit internationale concept voor restaurants en corners, omvat naast de restaurants ook 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

Délifrance Hoofddorp is gevestigd aan het Burgemeester van Stamplein 48-50 in Hoofddorp.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.