Délifrance opent drie nieuwe restaurants

Datum: juli 15, 2013

Meer Franse sferen op Nederlandse bodem. Afgelopen week heeft Délifrance drie nieuwe restaurants geopend in Nederland. De nieuwe restaurants zijn gevestigd in Alkmaar, Alblasserdam en Woerden. Délifrance Alkmaar beet als eerste de spits af. Aan de Langestraat 103 werden gasten verwelkomd door de eigenaar Aziz El Maraghy en zijn team. Voor deze ondernemer is het een lang gekoesterde droom die uitkomt.

Een paar dagen later was het de beurt aan ondernemer Toine van der Steen. De ondernemer heeft al enige jaren een restaurant in het Makado-Center in Alblasserdam. Vanwege een herinrichting van het winkelcentrum was het voor deze Délifrance noodzakelijk om te verhuizen naar een locatie schuin tegenover de locatie waar Délifrance tot voor kort was gevestigd. Van der Steen is trots op zijn nieuwe restaurant en het vergrote terras dat hij voor zijn restaurant heeft verkregen.

Délifrance opent drie nieuwe restaurantsIn het weekend was het feest in Woerden. Ondernemer Bernd Scheuer, al reeds een bekende franchisenemer van Délifrance met een restaurant in Leiden, opende samen met zijn team het restaurant aan de Kerkstraat 1 te Woerden. 

Délifrance Franchise Formule

De Délifrance Franchise Formule is een internationaal concept voor lunchrooms en corners. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 60 Délifrance restaurants en 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations maar bijvoorbeeld ook als shop-in-shop binnen een aantal vestigingen van Kwalitaria). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

Meer informatie

Délifrance Alkmaar is te vinden aan de Langestraat 103 in Alkmaar.
Délifrance Alblasserdam is gevestigd in het Makado-Center 23 te Alblasserdam.
Délifrance Woerden is te vinden in de Kerkstraat 1 in Woerden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.