Deleukstetaartenshop Zutphen gaat sluiten

Datum: april 5, 2016

Na vier jaar met veel plezier te hebben samengewerkt, hebben wij helaas moeten concluderen dat er voor de winkel in Zutphen geen bestaansrecht meer is op de langere termijn. Daarom zal Deleukstetaartenshop Zutphen per 28 mei 2016 haar deuren sluiten.

Directeur Danny Nijboer van franchisegever OptimaLiba BV: “De wereld van franchise is onderhevig aan veranderingen. Wij zien een verschuiving naar de grotere steden waar onze winkels een groter afzetgebied hebben. OptimaLiba heeft haar contracten naar de realiteit aangepast waardoor wij de komende jaren vooruit kunnen.” 

 

Over Deleukstetaartenshop

Deleukstetaartenshop is de leukste winkel voor alles op het gebied van het zelf maken van taar- ten, cupcakes, koekjes en nog veel meer. Er is een uitgebreid assortiment van de beste merken ingrediënten en decoraties. Het personeel heeft een grote passie voor het vak en is uitstekend in staat om te adviseren. Daarnaast bezit iedere winkel een ruimte waar er voor zowel beginners als gevorderden workshops en cursussen gevolgd kunnen worden. Inmiddels zijn er in Nederland negen vestigingen en een webshop. De centrale boodschap is: jij maakt er iets moois van!  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.