Deleukstetaartenshop viert 10-jarig bestaan

Datum: oktober 1, 2014

In 2004 maakte oprichtster Inge Zaagsma van haar hobby haar werk. Na eerder gestart te zijn met het verzorgen van workshops en cursussen op het gebied van taartdecoratie, besloot ze samen met haar man Danny Nijboer de webshop Deleukstetaartenshop.nl op te richten, waar men alles kan vinden voor het bakken en decoreren van onder meer taart, cupcakes, chocolade en koekjes. Nu 10 jaar later is Deleukstetaartenshop uitgegroeid tot dé onbetwiste taartdecoratie specialist van het land en is er behalve een professionele webshop een franchiseformule met inmiddels 12 vestigingen.

Feestelijk jubileum

Wie jarig is, trakteert! Daarom wordt er van 29 september t/m 26 oktober flink uitgepakt in webshop en winkels. Niet alleen gelden er feestelijke aanbiedingen, ook ontvangt iedere klant een cadeau. Daarnaast wordt er in iedere winkel en in de webshop gedurende de bovenstaande periode een compleet verzorgd 2-persoons arrangement bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee verloot.

Kijk voor meer informatie over alle festiviteiten op:

http://www.deleukstetaartenshop.nl/deleukstetaartenshop-10-jaar

Edgar van Schie, marketing manager Deleukstetaartenshop: “We willen dit feestelijke jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom pakken we de komende weken flink uit om onze alsmaar groeiende klantengroep te bedanken. Zonder hen was het niet gelukt om deze voor ons bijzondere mijlpaal te realiseren. Op naar de volgende 10 jaar!” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.