Deleukstetaartenshop opent vestiging in Den Haag

Datum: september 18, 2014

Op zaterdag 20 september opent Deleukstetaartenshop haar deuren in Den Haag. Bij de winkel aan de Fahrenheitstraat 570 kan men terecht voor alles om zelf de leukste en lekkerste taarten, cupcakes, cake pops en koekjes te bakken en te decoreren. De vestiging zal gerund worden door franchisenemers Johan en Marianne Koen. Het wordt na de winkel in Naaldwijk hun 2e winkel van Deleukstetaartenshop.

Feestelijke opening

Op zaterdag 20 september kan men in Deleukstetaartenshop Den Haag profiteren van aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Al bij besteding vanaf 20,- ontvangt iedere klant een cadeau. Daarnaast is er voor de eerste 50 klanten een extra cadeautje. De winkel, de 12e vestiging van de franchiseformule Deleukstetaartenshop, beschikt over een uitgebreid assortiment. Daarnaast kan men er vanaf medio november dit jaar allerlei workshops en cursussen volgen op het gebied van taartdecoratie.

Edgar van Schie, marketing manager Deleukstetaartenshop: “Erg fijn dat we wederom een winkel kunnen openen. En dat ook nog eens op een schitterende locatie door franchisenemers die bewezen hebben over het juiste ondernemersbloed te beschikken en helemaal thuis zijn in de bakwereld. We hebben er daarom alle vertrouwen in dat Johan en Marianne ook van deze vestiging een groot succes zullen maken.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.