Deleukstetaartenshop opent nieuwe vestiging in Utrecht

Datum: september 14, 2015

Deleukstetaartenshop, de grootste shop in bakken en decoreren, zal medio november een nieuwe vestiging openen in Utrecht. De vestiging zal komen op het Moskeeplein en zal de tweede vestiging worden van franchisenemers Perla en Patrick Valpoort. Zij zijn reeds eigenaar van Deleukstetaartenshop Amsterdam.

Franchisegever Danny Nijboer: “Wij zijn erg blij met de komst van Deleukstetaartenshop Utrecht, een plek die al lang op onze demografische verlanglijst stond!”

Dit nieuws valt samen met de bekendmaking dat onze franchisenemer in Den Helder, mevrouw Kooiman, uit de formule stapt. Na drie jaar te hebben samengewerkt, hebben beide partijen geconcludeerd dat de franchiseformule van Deleukstetaartenshop niet past bij het ondernemerschap van mevrouw Kooiman. Zij zal een doorstart maken met een ander concept. 
 

Over Deleukstetaartenshop

Deleukstetaartenshop is de grootste shop in bakken en decoreren en bestaat uit de webshop Deleukstetaartenshop.nl en 11 fysieke franchisewinkels Deleukstetaartenshop. Wij verkopen taart, bak- en decoratieproducten en voorzien in workshops om de producten juist en optimaal te kunnen gebruiken. Onze klant is een ieder die graag creatief bezig is met alles op het gebied van bakken en decoreren van zoetigheden zoals taart, cupcakes, koekjes en meer. Wij voorzien de klant door meerdere verkoopkanalen en professionele service laagdrempelig beschikbaar te maken, voor een goede prijs/kwaliteit. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.