Deleukstetaartenshop opent 9e winkel

Datum: juli 17, 2012

Op zaterdag 21 juli om 10.00 uur opent Deleukstetaartenshop haar deuren in Amsterdam. Bij de winkel aan de Eerste van Swindenstraat 12-14 (nabij de Dappermarkt) kan men terecht voor alles wat nodig is om zelf de leukste taarten, cupcakes, koekjes te bakken en te decoreren. De winkel biedt een zeer uitgebreid assortiment en heeft een eigentijdse inrichting.

Feestelijke opening
Tijdens de feestelijke opening zijn er diverse openingsacties. Men ontvangt op de openingsdag bij een minimale besteding van € 15,- een leuk cadeau. Inge Zaagsma, formule manager Deleukstetaartenshop: “We zijn erg blij nu ook een winkel te hebben in onze hoofdstad. Mede gezien de locatie hebben we hoge verwachtingen. Men zal verbaasd staan van het uitgebreide assortiment en de vele mogelijkheden om iets lekkers te maken voor iedere denkbare gelegenheid”.

Ontwikkelingen
Als toevoeging op de sinds 2005 bestaande webshop werd in februari 2011 de eerste vestiging van Deleukstetaartenshop geopend. Al snel kwamen er zeer veel aanvragen van geïnteresseerde franchisenemers en volgden er het afgelopen 1,5 jaar in totaal acht vestigingen. Het is de verwachting dat er het 2e deel van 2012 nog een aantal winkels geopend zal worden. De komende jaren zal dit aantal uitgroeien tot circa 25 vestigingen van Deleukstetaartenshop.

Over Deleukstetaartenshop
Deleukstetaartenshop is de leukste winkel voor alles op het gebied van het zelf maken van taarten, cupcakes, koekjes en nog veel meer. Er is een uitgebreid assortiment aan van de beste merken ingrediënten en decoraties. Het personeel heeft een grote passie voor het vak en is uitstekend in staat om te adviseren. Daarnaast bezit iedere winkel een ruimte waar er voor zowel beginners  als gevorderden workshops en cursussen gevolgd kunnen worden. Inmiddels zijn er in Nederland negen vestigingen en een webshop. De centrale boodschap is: jij maakt er iets moois van!

Bron: Deleukstetaartenshop

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.