Deleukstetaartenshop op RTL4 in programma “˜Mijn Vriendin & Ik’

Datum: juni 10, 2013

Zaterdag 15 juni a.s. om 17 uur wordt het programma ‘Mijn Vriendin & Ik’ uitgezonden op RTL4. De uitzending is deels opgenomen in de winkel van franchisenemer Marianne Koen (onlangs nog in de top 3 van de franchisenemer van het jaar verkiezing) van Deleukstetaartenshop Naaldwijk.

In de reportage worden er twee vriendinnen geïnterviewd. Deze vriendinnen krijgen onder meer
een workshop cupcakes decoreren, die gegeven wordt door eigenaar Inge Zaagsma van Deleukstetaartenshop.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn het programma op 15 juni te bekijken, is er een herhaling op zaterdag 22 juni om 9.30 uur op RTL4. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.