Deleukstetaartenshop.nl sponsor Bake my Day

Datum: maart 18, 2014

Deleukstetaartenshop.nl heeft een overeenkomst gesloten met SBS over sponsoring van het nieuwe tv-programma Bake my Day. Het programma wordt vanaf maandag 7 april iedere werkdag om 19.55 uur uitgezonden op Net5. In het programma strijden wekelijks zes amateurbakkers in de studio wie de lekkerste, beste en mooiste taarten, cupcakes, koekjes en andere lekkernijen kan maken. De kandidaten worden door een deskundige jury beoordeeld. In de laatste week komen de zes kandidaten terug die de hoogste rapportcijfers hebben gekregen om te bepalen wie de beste amateurbakker van Nederland is. 

Uitstekende match

Edgar van Schie, marketing manager Deleukstetaartenshop.nl: “Voor ons is het een uitstekende match. Wij bieden namelijk alles voor het zelf maken van o.a. taarten en cupcakes, waarbij inspiratie erg belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat het programma vele bakliefhebbers zal inspireren, maar ook personen in beweging zal brengen die weinig tot geen ervaring hebben met bakken en decoreren. Gedurende de zes weken waarin het programma wordt uitgezonden, zullen de bezoekers van onze webshop en elf winkels optimaal het ‘Bake my Day gevoel’ krijgen en kan er geprofiteerd worden van allerlei voordelen.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.