Deleukstetaartenshop introduceert nieuw spaarsysteem

Datum: november 3, 2014

Op maandag 3 november wordt een volledig nieuw spaarsysteem geïntroduceerd in alle twaalf winkels van Deleukstetaartenshop. Klanten hebben de keuze uit een spaarkaart en een unieke spaarapp voor smartphones.

Spaarkaart & Spaarapp

Waar er tot voorheen gebruik werd gemaakt van een stempelkaart en men pas bij besteding van 25 euro een stempel ontving, krijgt men voortaan al bij een besteding vanaf 5 euro spaarpunten. Bovendien kunnen spaarpunten op ieder wenselijk moment verzilverd worden bij alle winkels.

Er is niet alleen spaarkaart beschikbaar, maar ook een unieke spaarapp, waarop
24/7 het spaarsaldo te zien is en waar bovendien een store locator op aanwezig is. Daarnaast zullen pashouders t.z.t. onder meer exclusieve aanbiedingen en uitnodigingen voor productintroducties, speciale workshops en proeverijen ontvangen.

Edgar van Schie, marketing manager Deleukstetaartenshop: “Met de introductie van het nieuwe spaarsysteem kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Omdat de drempel van puntenverstrekking verlaagd wordt naar 5 euro, worden de klanten die zeer regelmatig kleine inkopen doen voortaan ook beloond. Al met al wordt sparen niet alleen aantrekkelijker, maar ook nog eenvoudiger en flexibeler.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.