Deleukstetaartenshop Geleen gezelligste winkel van Limburg

Datum: februari 26, 2015

Deleukstetaartenshop Geleen was in januari 2015 al verkozen tot de Gezelligste Winkel van Sittard-Geleen en is nu ook uitgeroepen tot de Gezelligste Winkel van heel Limburg. De stemmers gaven bij het uitbrengen van een stem rapportcijfers voor sfeer, klantvriendelijkheid, prijs-/kwaliteitsverhouding en medewerkers.

Award uitreiking

De medewerkers krijgen 16 maart hun prijs tijdens de award uitreiking in Kasteel Hoge Vuursche in Baarn. Tijdens de award uitreiking zullen niet alleen de provincie winnaars gehuldigd worden, maar hier zal ook bekend worden wie de landelijke winnaar is.

Advies en inspiratie

In de winkel aan de Annastraat 22 vind je alles voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes, cake pops, koekjes en nog veel meer. Daarnaast beschikt de winkel over een workshopruimte, waar er voor zowel beginners als gevorderden tal van cursussen en workshops gevolgd kunnen worden. Het winkelpersoneel is besmet met het taartvirus en kan je daarom uitstekend adviseren. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.