Deleukstetaartenshop Almere leukste winkel van Flevoland

Datum: april 15, 2013

Nadat Deleukstetaartenshop Almere eerder dit jaar al verkozen werd tot de leukste winkel van Almere, is de winkel nu ook tot de leukste winkel van Flevoland gekozen. Een prachtige prestatie van eigenaar Belinda Slob en haar team. De leukste winkel verkiezing is gehouden in alle 415 gemeenten van Nederland. Vervolgens hebben alle gemeentewinnaars gestreden om de provinciale titel. Iedere winkel is beoordeeld op vijf criteria (cijfers 1-10): sfeer, productaanbod, service, klantvriendelijkheid en de prijs/kwaliteit-verhouding. Het gemiddelde cijfer van Deleukstetaartenshop Almere over deze vijf criteria was maar liefst 9,37.

Advies en inspiratie

In de winkel aan de Markgracht 23 vind je alles voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes, cake pops, koekjes en nog veel meer. Daarnaast beschikt de winkel over een workshopruimte, waar er voor zowel beginners als gevorderden tal van cursussen en workshops gevolgd kunnen worden.

Het personeel in Deleukstetaartenshop is besmet met het taart- virus. Ze kunnen je daarom uitstekend adviseren. Bovendien vind je in de winkel allerlei voorbeelden van onder meer taarten en cupcakes. Voor het verkrijgen van inspiratie is er sinds kort een speciale iPad recepten app, waar je bijna honderd heerlijke recepten kunt bekijken. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.