Dekker Rouwvervoer sluit zich aan bij Funeral Assist Nederland

Datum: april 7, 2021

Amsterdam/Haarlem – Het in januari 2021 opgerichte Dekker Rouwvervoer Amsterdam-Haarlem heeft zich aangesloten bij Funeral Assist Nederland. Het landelijke partnernetwerk van uitvaartvervoerders en aanbieders van facilitaire dienstverleners heeft hiermee in de regio Noord-Holland een kwalitatieve en innovatieve organisatie erbij.

In de persoonlijke dienstverlening verandert niets. Eigenaar Pieter Dekker ziet vooral voordelen voor de klant in het aansluiten bij dit partnernetwerk. Gezamenlijk worden stappen gezet op het gebied van duurzaamheid en het vergroten van de kwaliteit van de medewerkers door kennisdeling en samenwerking tussen de Funeral Assist vestigingen.

Op de foto van links naar rechts Pieter Dekker (Funeral Assist Noord-Holland) en Patrik Straver (Funeral Assist Nederland)

Dekker: “Met een goed opgeleid team werken we momenteel samen met ongeveer 60 grote en kleine uitvaartondernemers. We hebben de potentie te groeien naar facilitaire ondersteuning van 5.000 uitvaarten per jaar. Tevens zijn we voorbereidingen aan het treffen om een drukkerij op te starten voor de uitvaartbranche in de regio Amsterdam. Alle medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als een familiebedrijf, we werken hecht samen en staan voor elkaar in.”

De Noord-Hollandse vestiging in Amsterdam is het eerste kwartaal van dit jaar volledig aangepast en nu 24/7 toegankelijk voor uitvaartondernemers, medewerkers en nabestaanden. Met een ruim kistendepot, moderne verzorgingsruimte, koelkamer en aangename afscheidskamer voldoet de vestiging aan de laatste normen. Medio 2021 wordt een tweede Funeral Assist Noord-Holland vestiging in Haarlem geopend.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.