De Hypotheker kiest voor Franchise Connect

Datum: augustus 20, 2014

Franchiseformule De Hypotheker gaat haar recruitmentprocessen grotendeels uitbesteden aan Franchise Connect, adviesorganisatie gespecialiseerd in franchise consultancy, franchise management, franchise marketing en franchise recruitment.

De Hypotheker wil met deze keuze voor Recruitment Process Outsourcing (RPO) haar recruitmentprocessen effectiever én efficiënter invullen ten behoeve van haar ruim 150 franchisevestigingen en tegelijkertijd besparen op de totale recruitment- en personeelskosten.

De samenwerking met Franchise Connect betreft ca. 70% van alle vacatures bij De Hypotheker: vacatures voor franchisenemers en hypotheekadviseurs voor vestigingen van De Hypotheker in heel Nederland.

Franchise Connect zorgt voor herinrichting van het recruitmentsysteem van De Hypotheker mede op basis van geautomatiseerde processtappen in de recruitmentsoftware van Franchise Connect. De instroom van kandidaten, de screening, de pré-selectie en het assessment worden door Franchise Connect overgenomen. Via een eigen recruitmentportaal volgt De Hypotheker ‘realtime’ het vacatureverloop bij de franchisevestigingen.Op de foto: Carlo van Rienen (directeur Franchise Connect, links) Kees Seip (directeur DeHypotheker, midden) en Guus de Jongh (directeur Franchise Connect, rechts). Bron: FranchiseFormules.NL

Volgens Carlo van Rienen en Guus de Jongh komt RPO ook steeds meer voor bij franchiseorganisaties: “bij veel franchiseformules ontbreekt de focus op recruitment. Het (gedeeltelijk) outsourcen van het recruitmentsysteem, de recruitmentkennis en/of de recruitmentcapaciteit kan dan een goede strategische keuze zijn. Het biedt bovendien de mogelijkheid om de dienstverlening voor franchisenemers op dit vlak te professionaliseren.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.