De genomineerden voor de NFV Franchise Trofee 2013

Datum: maart 21, 2013

De vakprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging, de NFV Franchise Trofee wordt in 2013 voor de 13e keer uitgereikt. Alleen door de NFV erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking. 

De franchiseformules Colors@Home, Febo en New York Pizza zijn de genomineerden voor de NFV Franchise Trofee 2013. Zij zullen zich op 11 april presenteren aan de vakjury waarna op 28 mei de winnaar door de jury bekend zal worden gemaakt. De vakprijs zal worden uitgereikt tijdens het diner dat volgt op de Algemene ledenveragdering in Paleis Soestdijk.

De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door ING

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.