De FranchiseAdviseur versterkt zich door komst Arie Uyttenbroek

Datum: januari 26, 2015

De FranchiseAdviseur heeft recent haar team versterkt met de komst van Arie Uyttenbroek. Arie is geen onbekende in de franchisewereld; hij heeft zich de afgelopen jaren als franchise- en retailspecialist bij Flynth/MKB Adviseurs bezig gehouden met de advisering en begeleiding van franchisegevers, franchisenemers en franchiseraden bij zowel de start, groei als doorontwikkeling van hun formule.De FranchiseAdviseur versterkt zich door komst Arie Uyttenbroek. Bron: FranchiseFormules.NL

“De FranchiseAdviseur heeft vanuit haar ambitie – om meer regionaal aanwezig te zijn en haar dienstverlening dichter bij de klant aan te bieden- een sterke behoefte aan uitbreiding.

Met de komst van Arie halen we een gedreven adviseur met een passie voor franchise & samenwerking in huis. Hij spreekt  de taal van de ondernemer en hij kent franchiselandschap. Arie opereert vanuit de Randstad. Hierdoor kunnen wij onze positie in franchiseadvies verder verstevigen”, aldus Bart van der Schoot, eigenaar van De FranchiseAdviseur B.V. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.