DE Café wordt losse module

Datum: augustus 1, 2012

De cafés van Douwe Egberts worden binnenkort ook in afgeslankte vorm beschikbaar voor bijvoorbeeld metrostations, ziekenhuizen en universiteiten. DE Master Blenders 1753 wil zich met deze outlets nog meer gaan focussen op de mainstream koffiedrinker. Dat zegt oprichter Dick de Kock van CoffeeCompany (dat door DE werd overgenomen), tegenover Out of Home Shops. CoffeeCompany is veelal op het jongere publiek gericht, maar deelt de passie voor koffie met de Douwe Egberts Cafés, aldus De Kock. “Met de Douwe Egberts Cafés willen we meer de mainstream opzoeken, maar wel met een goede kwaliteit koffie en enthousiasme over het product. We willen er een goede koffie-ervaring neerzetten, een kwaliteitsaanbod.” Dit betekent aanpassingen aan de melange en trainingen van de barista’s.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franzine.nl/2012/31.html#de_cafe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.