DE Café bij Nationale-Nederlanden

Datum: februari 26, 2013

Sinds woensdag 20 februari zit in het kantoorgebouw van Nationale-Nederlanden in Rotterdam een Douwe Egberts Café. Burgemeester Aboutaleb opende het café en het liep er direct storm dankzij de gratis koffie.

De formulevestiging is niet alleen voor het personeel van Nationale-Nederlanden, iedereen kan er binnenlopen. De verzekeraar wil werken, ontmoeten, beleven en kunst op deze plek met elkaar combineren. Behalve het aanbieden van koffie worden er ook workshops over koffie, mode, design, muziek en financiën gehouden. Het café heeft een behoorlijke oppervlakte van 350 m2 en er zijn veel werkplekken met stopcontacten en wifi voor gasten. Ook is er ruimte ingericht voor exposities. “Wij zijn trots op het resultaat van de samenwerking tussen DE en Nationale Nederlanden. Vanzelfsprekend laten we ook op deze locatie onze gasten kennismaken met de nieuwste koffie- en theerituelen, waarbij we trends als Latte Art en Slow Coffee zeker niet overslaan”, aldus Stefan Swart, algemeen directeur van DE Café en CoffeeCompany.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#decafe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.