De Bezorgbeer maakt zich op voor ijsverkoop

Datum: november 3, 2014

Nu de zomermaanden voorbij zijn, worden de vriezers bij de Bezorgbeer extra gevuld. De verschillende smaken Ben & Jerry ijs worden net als de vrolijke berenbekers gretig afgenomen.

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen; zodra de wintertijd ingaat stijgt de ijsverkoop. “Wat de exacte reden is kunnen we niet zeggen, maar feit is dat gedurende de wintermaanden de ijsverkoop met maar liefst 8% stijgt” aldus marketing coördinator Neltje van Zevenbergen. Dit terwijl het aantal bestellingen stabiel blijft. Van Zevenbergen; “We verwachten dit jaar zelfs een nog grotere stijging door het aanbieden van budgetmenu’s voor maar 7,50. Een nagerecht wordt er dan sneller bij besteld”. De consument is deze periode natuurlijk meer thuis, en de meeste ijssalons zijn inmiddels gesloten. Wellicht vind de ijsliefhebber zijn heil daarom bij de thuisbezorger. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.