De Bezorgbeer en KipKip.nl openen samen in Rotterdam Zuid

Datum: september 25, 2013

Vorige week is de 16e vestiging geopend van de Bezorgbeer op een opvallende locatie aan de Pleinweg in Rotterdam Zuid. Het in eigen huis ontwikkelde shop in shop concept KipKip.nl is hier direct geïntegreerd. Deze formule welke momenteel wordt uitgerold opent hiermee zijn 6elocatie.

Rijdend over de Pleinweg kan niemand er omheen. Maar liefst 25 meter reclameborden sieren de gevel. Het is op de openingsdag dan ook direct een drukke boel met afhalers uit de buurt. Tassen met de sappigste kippen van KipKip.nl of dozen met spareribs en saté van de Bezorgbeer, het is een komen en gaan.

Waar de Bezorgbeer al jaren bekend is om zijn helmen met berenoren, gaan ook de bezorgers van KipKip.nl met hun witte helmen voorzien van een rode hanenkam opvallend de weg op. Beide formules zorgen zo voor vrolijkheid in het straatbeeld.De Bezorgbeer en KipKip.nl openen samen in Rotterdam Zuid

De nieuwe franchisenemers van de vestiging in  Rotterdam Zuid, Emile Nijland en zijn zoon Estevan, konden niet wachten om te beginnen. Na een flinke verbouwing was het dan maandag echt zover. “De eerste week na opening overtrof alle verwachtingen. De mensen in Rotterdam Zuid zijn zo enthousiast over de Bezorgbeer én KipKip.nl!” aldus Emile Nijland. Het duo wil graag over een aantal weken de bedrijven in onder andere de Waalhaven gaan bezoeken en denkt zelfs al na over lunchbezorging. “Zeker voor bedrijven is het makkelijk dat ze een adres hebben die zowel de lunch als het diner tot in de puntjes verzorgt” vult zijn zoon Estevan aan.

De Bezorgbeer en KipKip.nl aan de Pleinweg 55 in Rotterdam zijn 7 dagen per week geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Bestellen via de website kan de gehele dag en telefonisch vanaf 16.00 uur via 010-3070130 (Bezorgbeer) of 010-3070140 (KipKip.nl). Er kan gepind worden aan de deur, of via iDeal op de website.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.