De Beren opent in Zoetermeer

Datum: maart 13, 2015

Sinds het slaan van de eerste heipaal van de nieuwe locatie van de Beren in Zoetermeer hield het de gemoederen al bezig. De komst van De Beren aan het Noord Aa is echter een feit. Vanaf dinsdag 24 maart is De Beren dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor lunch en diner.

Vanaf 24 maart vind je deze unieke vestiging van De Beren aan het Noord Aa in Zoetermeer. Binnenkort kun je hier dagelijks lunchen of dineren met een prachtig uitzicht over de Zoetermeerse Plas. Op warmere dagen kan men op het terras met ligging op het zuiden plaatsnemen. “Op het terras hebben we plaats voor 170 personen en daarnaast is er ook een gezellige loungehoek met openhaard gecreëerd. Omdat we de hele dag zon op het terras hebben, is het hier zowel ’s middags als ’s avonds heerlijk toeven.” aldus Sabrina Schaap, franchisenemer van De Beren Zoetermeer.24 maart geopend aan het Noord Aa: De Beren Zoetermeer. Bron: FranchiseFormules.NL

Ook kun je hier straks voor een gezellige borrel terecht. De vestiging krijgt een zeven meter lange bar met een sfeervolle uitstraling en schenkt een diversiteit aan speciale bieren en wijnen. Parkeren is ook geen probleem op het gratis parkeerterrein voor de deur of langs de kant van de weg.

Succesformule

Bij de Beren geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote restaurantketen waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade diverse soorten vis draaien de Beren hun poot niet om. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van een pompoen-curry soep, rode poon en een heerlijke coupe macaron. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen.

Met de opening van de vestiging in Zoetermeer zijn er 25 vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 17 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.