De Beren opent haar 25e vestiging

Datum: maart 26, 2015

Ruim 30 jaar na de opening van eetcafé Bruintje Beer aan de Noordsingel, is de 25e vestiging van De Beren een feit. Afgelopen maandagavond vond de opening plaats op een prachtige locatie in Zoetermeer, in recreatiegebied Noord-Aa. 

Het succesverhaal van De Beren is gestart in 1984 aan de Noordsingel en breidde zich al snel uit met andere vestigingen in Rotterdam en omstreken. Inmiddels is het een bekende horecaketen met vestigingen door een groot deel van het land. Zo vindt men de Beren ook in Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Vorig jaar heeft het bedrijf een groeispurt doorgemaakt en opende maar liefst zes vestigingen. Met de opening van de nieuwe vestiging inAfgelopen maandagavond opende De Beren Eetcafe's hun 25e vestiging op een prachtige locatie in Zoetermeer, in recreatiegebied Noord-Aa. Bron: FranchiseFormules.NL Zoetermeer afgelopen maandag, telt de keten nu 25 vestigingen.

Familiebedrijf

Sinds 1999 staat Ad Schaap aan het roer bij de Berenformule en afgelopen maandag heeft hij een zeer bijzondere franchisenemer mogen verwelkomen. Zijn oudste dochter, Sabrina Schaap, is namelijk de bevlogen ondernemer die van De Beren Zoetermeer een succes wil gaan maken. Al van jongs af aan is zij verbonden aan De Beren. Zo begon ze op haar 16e als medewerker bediening bij Barend Beer en heeft zij in de loop der jaren meerdere functies bekleed. “Na het openen van diverse vestigingen vorig jaar, was het echter tijd voor een volgende uitdaging. Toen dit pand op deze prachtige locatie in Zoetermeer werd aangeboden, wist ik het gelijk: Deze vestiging wil ik franchisen.” aldus Sabrina Schaap. Daarnaast is ook haar jongere zus Rosalie Schaap werkzaam bij De Beren Zoetermeer.

Groei

Dit jaar staat het bedrijf ook weer in het teken van groei. Niet de groei in het aantal vestigingen staat centraal, maar de groei van de formule. “We blijven onze formule verbeteren. Zo is onze lunchkaart onlangs aangepast en bieden we steeds meer mooie gerechten aan dan alleen onze beroemde spare ribs en saté. Daarnaast zijn wij bezig met het restylen van onze huidige vestigingen. Het aantal knuffelberen in het interieur wordt verminderd, de houten stoeltjes worden vervangen door stevige stoelen met lederen zitting en rugleuning en de uitstraling wordt aangepast.” geeft Ad Schaap, directeur van De Beren Holding aan. Mede door deze verbeteringen en door het volgen van de markt blijft De Beren een sterke formule binnen het huidige horeca-aanbod. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.