De Belgische beurs Franchising & Partnership 2017

Datum: februari 1, 2017

Op maandag 27 en dinsdag 28 maart vindt in Brussel de beurs Franchising & Partnership plaats.

De Belgische franchisebeurs wordt bezocht door ondernemers die onderdeel willen worden van een sterk gevestigd merk. Deze ondernemers krijgen de kans om in contact te komen met franchisegevers uit diverse sectoren. Via workshops worden de kandidaat-franchisenemers geïnformeerd over franchising als businessmodel en krijgen ze een overzicht van de opportunities in hun regio.

Programma

Franchising & Partnership is dé ontmoetingsplek voor Franchisegevers en -nemers op de Belgische markt. Sessies als “De voordelen van Franchising”, “De stappen die je als Franchisenemer moet zetten” en “Boost de geografische en economische ontwikkeling van uw netwerk”, zijn maar enkele van de sterke thema’s die aan bod zullen komen.

Daarnaast hebben kandidaat-franchisenemers ook de kans om via Speeddating persoonlijk begeleid te worden door de aanwezige franchise experts.

Het programma is gebaseerd op een grondige SEO-analyse. Op die manier kan ingespeeld worden op de interesses, ambities en noden van elke bezoeker.

Wordt u één van onze partners die de 8.000 bezoekers net zoals vorig jaar voorziet van uw expertise op het vlak van franchising?

Mis op 27 en 28 de beurs in Tour & Taxis niet.

Stel ook uw franchiseconcept voor aan ondernemend België!


Reserveer uw stand of vraag meer informatie aan

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.