Daniël Ninor van New York Pizza franchisenemer van het Jaar

Datum: april 15, 2014

Vrijdag 11 april j.l. is Daniël Ninor, New York Pizza-franchisenemer met vestigingen in Amsterdam Centraal Station en Eerste v.d. Helststraat, de winnaar geworden van de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing 2014. Hij streed samen met de andere 2 finalisten, Wim en Saskia van Heijnsbergen van Bakker Bart in Oss en Ronald Kooij van Domino’s Pizza in Den Helder, om de felbegeerde titel. Daniël Ninor, New York Pizza-franchisenemer wint franchisenemer van het Jaar verkiezing 2014

Aan het einde van de eerste beursdag van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! in Hoevelaken vond de prijsuitreiking plaats.Daniël Ninor had het hoogste aantal stemmen behaald tijdens de stemronde en de beste scores tijdens de mystery shop bezoeken. Ook de juryleden beoordeelden hem als beste finalist.

De verkiezing Franchisenemer van het Jaar werd dit jaar voor de 5e keer georganiseerd door Franchise+ en First Formula. Ondernemers die korter dan 2 jaar zijn aangesloten bij een franchiseformule kwamen in aanmerking voor een nominatie. De 3 genomineerden met de meeste stemmen kwamen in de eindronde terecht. De jury bepaalde de uiteindelijke winnaar. Zij lieten in hun oordeel het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper van Store Support en hun eigen bevindingen meewegen. Daniël Ninor nam de Franchisenemer van het Jaar-bokaal mee naar huis en won een cheque ter waarde van € 500,-.

Lees hier het volledige beursartikel: Goede sfeer en topleads op franchisebeurs Onderneem ’t! 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.