DA genomineerd voor prestigieuze titel

Datum: september 4, 2012

Na in 2011 door de consument te zijn gekozen tot ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’, is DA dit jaar wederom genomineerd voor deze prestigieuze titel. Op maandag 27 augustus werd de nominatie van 2012 bekendgemaakt door het team van MarketResponse, dat tijdens een ’tour’ door Nederland de genomineerde bedrijven kwam verrassen. Op 25 september wordt bekend wie van de tien genomineerden zich dit jaar het Klantvriendelijkste Bedrijf mag noemen.

Voor de zesde achtereenvolgende keer wordt door bureau MarketResponse onderzocht welk bedrijf als meest klantvriendelijk wordt ervaren. Dit onderzoek onder 2.500 consumenten heeft geleid tot een top-10 van bedrijven, waar DA er één van is.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_september_2012.htm#dafranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.