D.I.O. beste servicedrogist van 2012

Datum: april 4, 2012

De D.I.O. drogist mag zich een jaar lang beste servicedrogist van het jaar noemen. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van GFK Panel Services, in opdracht van het vakblad Nieuwe Drogist. De drogisterijformules zijn beoordeeld door ruim 6.000 consumenten op de aspecten deskundigheid, vriendelijkheid, kwaliteit, assortiment, aanbiedingen, prijzen, sfeer en de netheid in de winkel. Overall haalt D.I.O. dit jaar een 2e plaats en eindigt hiermee achter winnaar Dirx. 6 van de 8 aspecten vallen onder de factor service. Hierop scoort D.I.O. het beste. Ook bij de top 4 factoren waarop een consument de keuze voor een drogist baseert, scoort D.I.O. het beste. D.I.O. mag zich daarom een jaar lang de beste servicedrogist van Nederland noemen. Algemeen directeur Jos Jongstra over de uitslag: “Nooit eerder is D.I.O. meegenomen in het GFK-onderzoek en daarom zijn we des te blijer met deze verdiende 2e plaats.”

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/DIO-beste-servicedrogist-van-2012.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.