Curves zoekt enthousiaste en energieke franchisenemers

Datum: juli 27, 2015

Curves, de marktleider in vrouwenfitness, zoekt franchisenemers die aan de slag willen op die plekken waar Curves nog niet vertegenwoordigd is. Curves wil in heel Nederland beschikbaar zijn voor vrouwen die krachtiger, zelfverzekerder en gezonder willen worden. Inmiddels telt Curves 52 vestigingen in Nederland en is daarmee de nummer drie van de Nederlandse sportschoolketens. Wie als franchisenemer aan de slag gaat voor Curves, kan rekenen op uitgebreide training en  ondersteuning in een goed georganiseerde onderneming. Curves zoekt vooral enthousiaste motivators die een sportieve verandering teweeg willen brengen in het leven van talloze vrouwen.  

Ondersteuning & training

Wie van start gaat als franchisenemer van Curves, komt in een professionele organisatie terecht. Zaken als websites, marketing, ledenadministratie en merchandise zijn centraal geregeld. En er is een vereniging die de belangen van de franchisenemers behartigt. Daarnaast krijgen de nieuwe franchisenemers een intensieve training voor ze van start gaan. De franchisenemers van Curves hoeven geen ervaring te hebben bij een fitnessclub, maar interesse in beweging en gezondheid is wel gewenst. Een dynamische en gemotiveerde persoonlijkheid is van belang, om vrouwen actief en positief te ondersteunen bij het aanpassen van hun levensstijl. Voor potentiële franchisenemers wordt er maandelijks een bijeenkomst georganiseerd voor verdere oriëntatie. 

Grootste sport in Nederland

Recent onderzoek door de Rabobank toont aan dat in Nederland maar liefst drie miljoen mensen fitnessen en datWie van start gaat als franchisenemer van Curves, komt in een professionele organisatie terecht. Bron: FranchiseFormules.NL fitness daarmee de meest beoefende sport van Nederland is. Curves heeft al ruim twintig jaar ervaring en is uitvinder van de 30 minuten circuit-training, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Veel vrouwen voelen zich niet thuis op een gewone sportschool, waar ze de weg niet kennen, begeleiding missen en zich ongemakkelijk voelen. Inmiddels zijn al tien miljoen vrouwen fitter en sterker geworden dankzij de trainingen van Curves. Onlangs introduceerde Curves het Curves Complete programma, een volledig voedingsprogramma waarbij je het juiste fitnessprogramma combineert met persoonlijke weekmenu’s en deskundige coaching voor een optimaal resultaat. 

Hoe het begon

In 1992 openden Gary en Diane Heavin hun eerste Curves in Harlingen, Texas. Dit nieuwe 30 minuten fitnessconcept bood krachttraining, begeleiding bij gewichtsverlies en een aangename sportomgeving voor vrouwen. Verschillende Curves clubs volgden. De eerste Curves Franchise club opende haar deuren in 1995 in Paris, Texas. Curves opende op een zeer grote schaal nieuwe locaties en dankte haar succes vooral aan mond op mond reclame. 

Meer informatie via bijgaand formuleprofiel van Curves. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.