Curves opent in Sneek

Datum: februari 18, 2015

Anne van der Velde opent  in februari een nieuwe Curves club in Friesland en waar anders dan in Frieslands mooiste plaats: Sneek. Curves is de nr.1 in vrouwenfitness wereldwijd en heeft 56 clubs in Nederland. Het enthousiasme voor Curves in het algemeen en het Curves franchiseconcept in het bijzonder wordt wederom bekroond met de opening van een nieuwe vestiging. Curves Sneek is maandag 16 februari van start gegaan en zal alle vrouwen in de omgeving van de club aanmoedigen 3 keer in de week 30 minuten te komen sporten. Wereldwijd heeft Curves in meer dan 90 landen bijna 8.000 vestigingen.

Anne; “Ik wil bijdragen aan een betere wereld door vrouwen op weg te helpen zich beter in hun vel en sterker te laten voelen. Sport en beweging zijn mijn passie, dienstverlening stroomt door mijn aderen. Ik zie het als een prachtige kans en uitdaging om een Curves club op te starten.” Onderzoek in de fitnessmarkt wijst uit dat Curves succesvol,Anne van der Velde opent een nieuwe Curves club in Sneek. Bron: FranchiseFormules.NL kansrijk en onderscheidend is in Nederland. Sport, voeding en gedragsverandering in één concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, is uniek.

Vrouwen die sporten bij Curves voelen zich door de vrouwvriendelijke benadering op hun plek en zijn daardoor sterk gemotiveerd. Hierdoor werkt Curves ongelofelijk effectief, wat terug te vinden is in het succes van reeds bestaande franchise clubs.

Voor meer informatie over de 30-minuten durende efficiënte Curves totaaltraining en de mogelijkheid tot franchise ondernemen bezoekt u het formuleprofiel op deze website. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.