Curves opent 51e club in Veghel

Datum: mei 30, 2016

Curves, dé marktleider op het gebied van vrouwen fitness, heeft er weer een club bij. Het enthousiasme voor Curves in het algemeen en het Curves franchiseconcept in het bijzonder wordt wederom bekroond met de opening van een nieuwe vestiging, dit maal in Veghel. Na jarenlang zelf bij Curves te hebben gesport, verwezenlijkt eigenaresse Vanessa Wolvers (foto) hiermee haar droom om andere vrouwen gezonder en gelukkiger te maken.

Vanessa: “Wat Curves voor mij betekent en betekend heeft, die passie, onvoorwaardelijke steun en motivatie, zou ik graag willen overbrengen naar andere vrouwen die dat kunnen gebruiken. Ik ben met Curves Franchise gaan praten, heb mijn baan opgezegd en ben in de regio op zoek gegaan naar een geschikte locatie.” Met de opening van Curves Veghel aan de Molenstraat heeft zij haar doel behaald en één van de mooiste clubs van Nederland gerealiseerd. Op de blog van curves.nl zijn alle ervaringen van Vanessa te lezen.

Onderzoek in de fitnessmarkt wijst uit dat Curves succesvol, kansrijk en onderscheidend is in Nederland. Sport, voeding en gedragsverandering in één concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, is uniek. Vrouwen die sporten bij Curves voelen zich door de vrouwvriendelijke benadering (geen spiegels, geen make-up, geen mannen) op hun plek en zijn daardoor sterk gemotiveerd. Hierdoor werkt Curves ongelofelijk effectief, wat terug te vinden is in het succes van reeds bestaande franchise clubs.

Vanessa Wolvers, franchiseneemster van de 51e Curves-studio in Veghel. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.