Curves opent 3e club in Twente

Datum: februari 22, 2016

Curves, dé marktleider op het gebied van vrouwen fitness, krijgt er weer een club bij. 22 februari is het zo ver en ditmaal in Rijssen! “Waarom Rijssen? Tja, waarom niet?” aldus eigenaar Fabian die samen met Christel de 3e club in Twente opent.

Het enthousiasme voor Curves in het algemeen en het Curves franchiseconcept in het bijzonder wordt wederom bekroond met de opening van een nieuwe vestiging. Ook Curves Rijssen zal alle vrouwen in haar omgeving aanmoedigen om 3 keer in de week 30 minuten te komen sporten.

Fabian; “Toeval bestaat niet en er zijn toch een aantal factoren samen, die er toe hebben geleid dat wij nu in Rijssen openen. De persoonlijke manier van werken en de aandacht voor mensen, met alles wat daarbij hoort in ons typische concept voor vrouwen, dat ging niet om geld, daar ligt ons hart. We hebben duidelijk niet voor niets voor Curves gekozen.”

Onderzoek in de fitnessmarkt wijst uit dat Curves succesvol, kansrijk en onderscheidend is in Nederland. Sport, voeding en gedragsverandering in één concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, is uniek.

Vrouwen die sporten bij Curves voelen zich door de vrouwvriendelijke benadering (geen spiegels, geen make-up, geen mannen) op hun plek en zijn daardoor sterk gemotiveerd.

Hierdoor werkt Curves ongelofelijk effectief, wat terug te vinden is in het succes van reeds bestaande franchise clubs.

Meer informatie over de 30-minuten durende efficiënte Curves totaaltraining en de mogelijkheid tot franchise ondernemen is te vinden in het formuleprofiel op deze website. 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.