Cuplé start met franchiseformule in Nederland

Datum: augustus 7, 2012

Het Spaanse modebedrijf Cuplé zoekt franchisenemers in Nederland die met een eigen modezaak willen beginnen. Cuplé startte in 2011 met een eigen winkel in Rotterdam en verkoopt naast schoenen ook tassen, accessoires en kleding. Zij biedt aan Nederlandse ondernemers een complete formule voornamelijk gericht op de modebewuste vrouw.

Cuplé ontwerpt en produceert schoenen en lederwaren in eigen fabrieken en heeft in Spanje 25 eigen winkels en 73 franchise vestigingen. Zij introduceert haar succesvolle ‘hard’ franchiseformule nu ook in Nederland. Binnen deze formule verkoopt de franchisenemer alleen Cuplé producten in een winkel met een volledige Cuplé inrichting en uitstraling. Cuplé stelt de gehele collectie ter beschikking, leidt de franchisenemer op en begeleidt hem/haar met advies op het gebied van winkelinrichting en verkoop.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_7_augustus_2012.htm#cuple_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.