Crowdfunder Capital Circle financiert Jamin Apeldoorn

Datum: oktober 1, 2015

Na de lancering van het crowfunding platform CapitalCircle.nl vorige week is het eerste project inmiddels succesvol gefinancierd. Jamin Apeldoorn kan van start gaan dankzij een snelle financiering via Capital Circle. Door middel van investeringen door particulieren heeft Jamin Apeldoorn een krediet weten te realiseren van € 70.000,- tegen een rentepercentage van 8%.

De snelle financiering is mede tot stand gekomen doordat Jamin en Capital Circle een arrangement zijn overeengekomen. Arrangementen zijn gestandaardiseerde procedures die een crowdfunding aanvraag eenvoudiger maken en de doorlooptijd aanzienlijk verkorten. Na een toetsing door Capital Circle bleek dat Jamin Apeldoorn voldoet aan de voorwaarden van het arrangement omtrent omzet, kredietwaardigheid, winstgevendheid en solvabiliteit. Het solide project werd gepresenteerd op de website, wat een verbluffend goed resultaat heeft opgeleverd. Dit komt echter niet geheel als een verrassing, omdat deze unieke propositie namelijk veel zekerheid biedt aan investeerders. Jamin Nederland garandeert 85 procent van het krediet middels een terugkoopverklaring.

Uit de resultaten van dit project blijkt dat crowdfunding de ideale manier is om nieuwe kansrijke winkels te beginnen.Investeer in Jamin Eindhoven via crowdfunding platform Capital Circle. Bron: FranchiseFormules.NL Op dit moment wordt er dan ook op het platform van Capital Circle een tweede Jamin filiaal gepresenteerd tegen een rentepercentage van 7%, namelijk Jamin Eindhoven. Ook dit filiaal voldoet uiteraard aan alle voorwaarden van het arrangement. En wederom garandeert Jamin Nederland 85 procent van het krediet middels een terugkoopverklaring. Ook dit filiaal voldoet uiteraard aan alle voorwaarden van het arrangement. Op de website van Capital Circle kunt u investeren in dit filiaal, wees er snel bij.

Meer informatie via het bedrijfsprofiel van Capital Circle op deze website. 

(Red.) Op donderdag 8 oktober a.s. organiseert Capital Circle een bijeenkomst over Crowdfunding in Hotel New York in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie en/of deelname.

Capital Circle is ook aanwezig als gastspreker rondom het centrale thema ‘Crowdfunding & Franchise’ op de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag (Februari 2016). Klik hier voor meer informatie en/of deelname.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.