Cosmo franchisenemer valt in de prijzen

Datum: januari 15, 2013

Het kenniscentrum voor uiterlijke verzorging, KOC Nederland, verkoos Kathy Uding als beste praktijk opleider van het jaar 2012. Kathy Uding is franchisenemer van Cosmo Hairstyling in Utrecht.

Samen met nog drie anderen werd Kathy Uding genomineerd voor beste praktijk opleider. In 2013 maakt Kathy ook kans op een landelijk branche overstijgende titel. Dan wordt namelijk vanuit 17 opleidingscentra in Nederland de “praktijk opleider van het jaar” gekozen. De voorselectie hiervan heeft reeds plaats gevonden. Kathy Uding is een van de drie kanshebbers op deze titel. De jury sprak vol lof over Kathy: “Kathy is een trotse praktijkopleider die aan zelfreflectie doet, zich kwetsbaar durft op te stellen en kansen geeft aan studenten, die deze kansen elders niet zo snel krijgen. Elke student krijgt een eigen aanpak en dat werpt zijn vruchten af.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#cosmo

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.